Twin Twinkle
Bir hesabınız var mı? Giriş yap

Sugar Daddy Bulmanıza Yardımcı Olacak İpuçları

2 yıl önce

Sugar Daddy aynı zamanda hem para hem de biraz eğlence arayan şeker kızlar için çok iyi sevgili olurlar. Kadınları için harcamayı severler ve siz onlar için eksiksiz bir paket olduğunuz sürece, tüm ihtiyaçlarınızın karşılanacağından emin olabilirsiniz. Mükemmel şeker babasını arayan şeker bir bebekseniz, en iyisini elde etmenize yardımcı olacak birkaç ipucu kullanmalısınız. İpuçları çok yardımcı oluyor çünkü dışarıda bir sürü şeker baba olsa da, sizin için mükemmel olanı bulmaya çalışmak gerçek bir iş olabilir.

Ücretsiz katılın: https://twintwinkle.com

1. İpucu - Beklenen sonuçları vereceğine güvenebileceğiniz bir web sitesi bulun. Bu gün ve zamanda göz ardı edilemeyecek bir şey, dolandırıcılığın bolluğudur ve ciddi bir şekilde şeker bir baba ararken kendinizi bulmak isteyeceğiniz son şeydir. Sahte babalarla değil, yalnızca potansiyellerle tanışmanız için yalnızca üye kimlik bilgilerini doğrulama yöntemi olan sitelere katılmanız önerilir. En azından üye olmadan önce sitenin orijinalliğine güvenebileceğinizden emin olun.

2. İpucu - Çekici ama dürüst bir profil oluşturun. Ancak gerçek şu ki, şeker babaları kendilerine bakmayı bilen şeker bebekleri sever. Profilinizin ve profil fotoğrafınızın sizin hakkınızda bunu söylediğinden emin olun. İyi bir profil, müstakbel bir partnerde arayabileceğiniz her şeyden çok, kendinizde beğendiğiniz şeylere odaklanmalıdır. Profilde olabildiğince çekici olun ve şeker bebek arayan babalardan alacağınız yanıtı seveceksiniz.

3. İpucu - Profilinizi oluştururken para seçeneğini doldurduğunuzdan emin olun. Arkadaşlık profilinizi başarılı bir şekilde güncellemek, meslek, görünüm ve yaş gibi önemli ayrıntıları ve her şeyden önce istediğiniz tazminatı içerir. Şeker bebeklerinin büyük ölçüde paranın ve şeker babalarının biraz eğlence ve şımartmanın peşinde olduğu bir sır değil. Bu alanı asla pazarlık konusu veya boş bırakmayın; çoğu size parası yetip yetmediğini bilmek istiyor, bu yüzden profilinizin göz ardı edilmesini istemiyorsanız dürüst ve makul rakamlar girdiğinizden emin olun.

4. İpucu - Görünümünüzü iyileştirin. Kesinlikle e-postalarla başlayacaksınız, ardından sonunda şeker babanızla buluşmadan önce telefon konuşmaları yapacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmak çok önemlidir. Web sitelerinde kendinizi gerçekten tanımladığınızdan daha iyi göründüğünüzden emin olun. Spor salonuna gidin, yeni bir gardırop düşünün ve içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarmak için basit bir makyaj yapın. Şeker babalar, şeker bebekleri ödül olarak görür ve bu yalnızca, değersiz olmanıza gerek kalmadan çekici ve seksi göründüğünüzde gerçekleşir. İlk buluşmayı olabildiğince doğal yapın ve iyi bir deneyime giden yolda olacaksınız.