Twin Twinkle
Bir hesabınız var mı? Giriş yap

Sugar Daddy Flört Neden Daha Eğlencelidir

2 yıl önce

Sugar daddy flört son birkaç yılda, çevrimiçi flört, İnternette en çok aranan kategorilerden biri haline geldi. Şimdi, bize en çok hitap eden ilişki türünü daha doğru bir şekilde seçme fırsatı sunan çok daha fazla niş tanışma sitesi görüyoruz ve şeker baba randevusu bir el ilanına kapalı. Yine de iyi bir sebep olmadan değil.  

Pek çok genç kadının daha olgun tipteki erkek partnerin dikkatini çekmeyi tercih ettiğini ve aynı şekilde erkeklerin büyük bir yüzdesinin daha genç kadınlara ilgi duyduğunu açıkça kabul edeceğini söylemek doğru, bu yüzden şeker babanın bu kadar popüler hale gelmesi şaşırtıcı değil. Fakat her biri böyle bir ilişkiden ne kazanır? Şeker baba, iyilik için seks hakkında mı çıkıyor?

Yoksa çok daha az uğursuz bir cevap için onun Victoria köklerinin ötesine mi bakmalıyız.  Hiç şüphe yok ki, şeker babanın geleceğini daha güvenli hale getirmenin ideal bir yolu olarak gören kadınlar var. Bu dişiler tipik olarak, yem olarak sunulan hiçbir koşula bağlı olmayan, ilişkiden ziyade uzun vadeli bir anlaşma arayacaklardır. Öte yandan, şeker babanın flört etmesini daha genç bir kadın bulmanın bir yolu olarak gören, normal yaşam tarzlarından ayrı tutabilecekleri, hiçbir münhasırlık sunmayan ve bedelini ödemeye hazır olan erkekler de var.

Bununla birlikte, hem erkekler hem de kadınlar, Sugar daddy arkadaşlık siteleri tarafından sunulan beklentilerden heyecan duyanların çoğunluğu, daha yaşlı veya daha genç bir partnerle uzun vadeli bir ilişkiyle gerçekten ilgileniyor.  Peki şeker babanın her iki cinsiyetten insanın heyecan verici bulduğu şey nedir? Bu roket bilimi değil! Ama her şeyden önce, günümüzün sosyal ikliminde, kadın ve erkek arasındaki düzenli, günlük ilişkinin, toplumumuzdaki maddi şeyler gibi sığ ve neredeyse savurgan olma eğiliminde olduğunu takdir etmelisiniz. Belki de her üç evlilikten birinin on yıldan uzun sürmesinin nedeni budur.  Ayrıca türün dişisinin her yaşta olgunluk açısından erkeğinden en az on yıl önde olduğu da verilir. Doğal olarak, kendinden en az on yaş büyük bir erkekle şeker babayla çıkmaya daha uygun olurdu. Kadınların yüksek bir yüzdesi, kendi yaşlarındaki erkekleri sıkıcı ve saygıdan yoksun bulduklarını bildirmektedir. İlişkinin cinsel yönü, arzuladığı romantizm olmadan kısa sürede bayatlar ve çok geçmeden ortak hiçbir noktalarının olmadığı oldukça açıktır.  

Şeker baba arkadaşlık sitelerinin hem erkek hem de kadın üyelere sunduğu bariz avantajlara bakalım. Tipik erkek üyelik, ağırlıklı olarak daha genç bir kadının arkadaşlığından hoşlanan ve partnerini sevmeye ve korumaya ihtiyacı olan zengin ve başarılı erkeklerden oluşacaktır. Bir şeker baba arkadaşlık sitesine katılan erkek tipik olarak şefkatli, sevecen, romantik ama dinamiktir.

Görünüşüne ve durumuna dikkat edecek ve teknesini yüzdüremeyen bir ortağa razı olmaktansa, tek başına uyuyarak da olsa iyi bir yaşam kalitesinin tadını çıkaracaktır. Bir Sugar daddy  arkadaşlık sitesindeki kadın üyeliği, görüşün aksine, onu icra memurlarından kurtarmak için finansal bir hayırsevere ihtiyaç duymayabilir. (Böyle bir ilişkide gelecek yoktur.) Daha tipik olarak, görünüşüne ve vücuduna zaman harcayan bağımsız ama kadınsı bir kadın olacaktır. ve şeker babayla flört etmeye olan çekiciliği, yaşam kalitesini iyileştirmenin çok ötesine geçiyor. Genellikle kendisi için kararlar verebilen, ona bir prenses gibi davranan ve varlığına saygı gösteren daha olgun ve başarılı bir erkekten etkilenecektir.  Bir ilişkinin cinsel yönü, birçokları için hepsinin en önemli kısmıdır. Fiziksel çekicilik çoğu üyenin gündeminde üst sıralarda yer alır ve bu bakımdan şeker babanın flört etmesi de farklı değildir. Kadınların zenginlikten ziyade başarıyı (genellikle el ele gitseler de) çekici bir nitelik bulması nadir değildir. Seks, ön sevişmenin önemli bir bölümünü flört ederek ve alay ederek genellikle yavaş ve kasıtlıdır.

Quickies nadirdir ve ön sevişme genellikle restoranda veya akşamın erken saatlerinde başlar.  Şeker baba randevusu, İnternet'in her yerinde ortaya çıkan birçok niş çevrimiçi tanışma sitelerinden sadece biridir. Birçok site üyesi, düzenli çevrimiçi arkadaşlık siteleri ve ilgi alanları, görünümü ve zihniyeti aranan kişilere yakın olan bir ortak bulma konusunda arama olanaklarının eksikliği ile hayal kırıklığına uğradı. Niş arkadaşlık siteleri, uygun bir partner arayışını hemen kısaltır ve popülaritesinin artması şaşırtıcı değildir.  Yani şeker baba çıkmak eğlenceli olabilir mi? Yaşlı erkek / genç kadın ilişkisine yönelik artan eğilim bunu gösteriyor. Bir kadın bir kez daha olgun bir erkekle çıktıktan sonra, nadiren aynı yaştaki randevuya geri döner. Hiç şüphe yok ki, şeker babasıyla flört, fabrika ilişkisinden daha fazlasını arayan kişiler için çok eğlenceli olabilir.