Twin Twinkle
Bir hesabınız var mı? Giriş yap

Tamamen ücretsiz arkadaşlık siteleri

7 ay önce

Herkesin bildiği gibi, güzel restoranlarda arkadaşlarla buluşmak, dışarıda içki içmek veya özel bir etkinlik düzenlemek flört etmek için pahalı olabilir. https://twintwinkle.com/ Ücretsiz tanışma siteleri ise göründüğünden daha azdır ve bu nedenle doğru seçimi yapmak zor olabilir. Birçok kişi ücretsiz olduklarını iddia eder, ancak çoğu tanışma sitesi ücretsiz kayıt olma seçeneği sunar. Ancak siteyi etkili bir şekilde kullanmaya çalıştığınızda, genellikle ödeme yapmanız gerekebilir.

Bu tür web sitelerinin size ücret ödetme girişimleri birkaç farklı şekilde olabilir. Bazıları aylık abonelik ücreti talep ederken, diğerleri mesaj göndermek, oyun oynamak vb. için jeton veya benzeri ödeme gerektirebilir.

Öte yandan, ücretsiz tanışma siteleri, hizmetlerini size herhangi bir ücret talep etmeden sunma konusunda esneklik sağlar. Bu tür web sitelerinin çoğu, hizmetlerini ücretsiz sunabilmek için web sitelerinde reklam alanı satar. Bu nedenle, bu siteleri kullanırken web sitesinde diğer ürün ve hizmetlerin reklamlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak bazıları, sizin hakkınızda veri toplar ve bu bilgileri kullanıcı deneyiminizi geliştirmek yerine satmak için kullanabilir. Bu tür uygulamaları tanımak bazen zor olabilir ve genellikle hizmet şartlarını ve gizlilik politikalarını dikkatli bir şekilde okuyarak anlayabilirsiniz.

Sizi desteklemek için, cebinizden para çıkmadan aşkı bulmanıza yardımcı olabilecek en iyi ücretsiz tanışma sitelerinin bir listesini derledik.

Tamamen ücretsiz tanışma" ile başlıyoruz. Kendi ücretsiz tanışma sitemiz tam olarak adından da anlaşılacağı gibi: tamamen ücretsizdir. Bilgilerinizi üçüncü taraflara satmıyoruz, ancak sitemizi işletmemize olanak sağlayan reklamlar yerleştiriyoruz. Web sitemizi ilk olarak 2007 yılında yayına aldık ve o tarihten bu yana hizmetimizi son kullanıcılara tamamen ücretsiz sunmaktayız. Bir kuruş ödemeden kaydolabilir, arama yapabilir ve diğer kullanıcılara mesaj gönderebilirsiniz; ayrıca kredi kartı bilgilerinizi asla istemiyoruz. Web sitesi aynı zamanda %100 mobil uyumludur, bu nedenle hareket halindeyken doğrudan cep telefonunuzun web tarayıcısını kullanabilirsiniz. Hangi akıllı telefonu kullanırsanız kullanın, site ayrı bir uygulama indirmenize gerek kalmadan çalışır.

twintwinkle.com twintwinkle.com, Birleşik Krallık'a adanmış en büyük ücretsiz tanışma sitesidir. Sitemiz gibi, ödeme yapmanıza gerek kalmadan ücretsiz olarak profil oluşturabilir, diğer üyeleri arayabilir ve mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca, siteyi sonsuza kadar ücretsiz tutacaklarına söz veriyorlar.

OkCupid OkCupid, dünyanın dört bir yanındaki insanlara hizmet sunan ve "flört daha iyisini hak ediyor" sloganını taşıyan ABD merkezli bir web sitesidir. Diğer sitelerden daha iyi eşleşmeler bulmanıza yardımcı olacak benzersiz eşleştirme algoritmalarına sahip olduklarını iddia ediyorlar. OkCupid'i ücretsiz "temel" hesap seçeneğiyle kullanabilirsiniz, ancak bu, her gün gönderebileceğiniz beğeni sayısına bazı sınırlamalar getirir. Bu kısıtlamaları ve reklamları kaldırmak ve sizi kimin beğendiğini görmeden önce bir eşleşme bulmak için ücretli seviyeye yükseltmeniz gerekir.

Plenty of Fish (POF) Plenty of Fish (POF), 2003 yılında kurulan orijinal ücretsiz tanışma sitesidir. Dünya çapında yaklaşık 150 milyon kayıtlı kullanıcısı ve 4 milyon aktif günlük kullanıcısı vardır. Başlangıçta site tamamen ücretsizdi ve reklamlarla destekleniyordu, ancak şimdi ücretli "yükseltme" seçenekleri sunuyor. Ancak siteyi ödeme yapmadan kullanmak hala mümkün. POF'un ücretli özellikleri genellikle "sahip olunması güzel" özelliklerdir; Örneğin, geliştirilmiş profilleri görüntüleme, daha fazla fotoğraf yükleme ve gönderdiğiniz mesajlar için "okundu bilgisi" alma yeteneği. Ayrıca, hem Apple hem de Google Play mağazalarında yardımcı bir uygulama da bulunmaktadır, böylece onu telefonunuzda da kullanabilirsiniz.

Diploma

Bu dört ücretsiz tanışma sitesi, gerçekten Birleşik Krallık'taki insanların kullanabileceği en iyileridir. Tamamen Ücretsiz Dating ve twintwinkle.com, hizmetlerini ücretsiz olarak sunarken ve ek özelliklere erişim kazanmak için "yükseltmeler" için ödeme seçeneğine sahip olmasalar da, hem OkCupid hem de Plenty of Fish bunu yapıyor. Ancak her ikisinin de kullanımı kolaydır, bu nedenle gerçekten ücretsiz buluşma isteyip istemediğinize karar vermeden önce göz önünde bulundurabilirsiniz. Bu makaleyi yazarken baktığımız tüm diğer tanışma sitelerinin, aslında önemli bir dezavantajı olduğunu gördük. Ya iddialarını yerine getiremediler ve bir profil oluşturmak temelde ücretsizdi ya da kontrol veya izleme eksikliği vardı ve sahte ve dolandırıcı profillerle doluydu, adeta bir "vahşi batı" gibiydiler.

Yani eğer aradığınız buysa, gerçekten ücretsiz tanışma siteleri mevcut. Sadece bir genel bakış tutun.